Brasvärmegruppen - Proffsbutiker i samverkan
0565-50565 info@amtab.info

Tjänster

Kostnadsfria hembesök

Vi utför kostnadsfria hembesök inom det geografiska upptagningsområdet. Där går vi tillsammans med kunden igenom förutsättningar för att t.ex. kunna installera en eldstad eller renovera en skorsten.

Miljökrav och bygganmälan

Har du en gammal kamin som inte håller dagens miljökrav eller har problem med kommunens regler för eldning så fixar vi det. Vi är behjälpliga i hela processen oavsett om det gäller utbyte av en gammal kamin eller en helt ny installation med skorsten. Låt oss kolla över din situation och ta fram ett förslag. Vi har expertisen, kunnandet och erfarenheten. För oss är det enkelt vi underlättar din vardag. Du behöver bara meddela oss när ditt startbesked kommit i brevlådan.

Skorstensrenovering

Behöver din skorsten tätas eller på annat sätt lagas. Vi utför skorstensrenovering med marknadens bästa material med rikliga garantier på utfört arbete. Vi har olika metoder såsom insatsrör av rostfritt syrafast stål eller olika typer av keramiska tätningsmassor. Givetvis murar vi om den om så behövs. Skorstenar är vårt liv, skorstenen är husets hjärta så med oss kan du känna dig trygg.

Murningsarbeten

Vi utför alla typer av normalt förekommande mur och putsarbete. Behöver du foga om skorstenen eller kanske rent av mura om den så står vi till förfogande. Vi utför även kakel och klinkers arbeten. Våra murare är experter och vissa av dem även utbildade kakelugnsmakare. Hör dig för med vilka tjänster vi kan hjälpa dig med.

Kakelugnsrenovering

Kakelugnen, en klassisk svensk uppfinning med anor tillbaka till 1700-talet. Kakelugnen är en av våra allra effektivaste värmekällor och kan tillgodose en stor del av bostadens värmebehov året om. Vi säljer nytillverkade kakelugnar, men lika ofta så renoverar vi gamla skönheter. Vi har lång erfarenhet av kakelugnsrenovering. Kontakta oss så kommer vi gärna och tittar på ditt objekt.

Taksäkerhet

Bland våra tjänster hittar du självklart hjälp med taksäkerhet oavsett det gäller ett glidskydd, taksteg eller hela gångbryggor. Vi har avtal med en marknadsledande levantör inom allt vad säkerhet innebär.

Komplett- installerat och klart

Behöver du hjälp med installationen av kamin, vedspis eller kanske kakelugn så tar vi hand om hela arbetet och är med dig hela vägen. Vi utför kompletta installationer oavsett du har ett vanligt tegel eller papptak. Våra samarbetspartens hjälper oss om det är mer avancerade plåtarbeten. Allt för att du skall får ut det bästa av oss hantverkare.

Givetvis tar med oss skräp och grovstädar om inget annat har blivit överenskommet.